Makanan dan Pemakanan
Pages
(Move to ...)
Home
petua nenek
jom masak
piramid makanan
▼
Wednesday, May 15, 2013
"dessert"
›
PENGENALAN Dessert / Pencuci Mulut merupakan hidangan yang perlu dihidangkan atau disediakan selepas pelanggan menikmati hidangan bera...
Sunday, May 12, 2013
PASTRY
›
Apa Itu PASTRY ? Pastry adalah nama yang diberikan kepada pelbagai jenis produk bakar yang diperbuat daripada bahan-bahan seperti tepu...
1 comment:
Tuesday, April 30, 2013
main course meat
›
Assalamualaikum..W.B.T Pada minggu ini juga unit kami masih menyediakan menu utama. sebelum ini kami sudah terangkan untuk menu ayam dan i...
Friday, April 26, 2013
Main Course (Hidangan Utama)
›
ASSALAMUALAIKUM w.b.t Haii.... bertemu lagi kita. Tung tang tung tang dah sampai minggu yang ke9 pun. Tau apa yang kitorang masak pada min...
Sunday, April 21, 2013
Main course chicken
›
Assalamualaikum.....W.B.T Pada minggu ini kita berjumpa kembali. Menu pada minggu ini ialah chicken cordon bleu served with mushroom acc...
›
Home
View web version